Hej, mit navn er Janne

Jeg havde i 10 år mit eget Institut i hjertet af Amsterdam-Zuid ( Institut Christensen ) hvor jeg specialiserede mig inden for dyb afspænding samt smertelindrende massage af & samtaleterapi med terminale kræftpatienter.
Jeg har undervist i diverse massage terapiformer bla. Mor&Baby massage og Smertelindrende massage.

Jeg vendte tilbage til Danmark i 2012 og har her bla. været gæste forelæser ved praktiserende læger under supervision omkring emnet : Døden og hvilken betydning har massage, berøring & samtale for den døende. Formidling samt undervisning af pårørende til terminale kræftpatienter i selv at kunne give den ” rigtige berøring/massage ” i den sidste tid og betydningen heraf.

I Amsterdam havde jeg også i mange år et tæt samarbejde med Hilton Health club, hvor jeg bidrog med korrektion af træning samt fysiurgisk massage til restitution.

Både i Danmark samt Holland har jeg holdt foredrag om krop & sundhed.

Undervist unge mennesker ( ved fonden ” De Unge Raske ” ) i åndedrættets betydning ( læs frigøre spændinger, skabe ro og kontakt til kroppen ) når man som ungt menneske går igennem psykisk tunge perioder i livet. Fonden havde til formål at støtte unge mennesker i alderen 15-25 år, der som pårørende havde mistet, oplevet kronisk, alvorlig eller psykisk sygdom tæt inde på livet.

Jeg har siden 2015 igen haft mit eget institut,- nemlig Institut C. i 5700 Svendborg.

Jeg brænder for at hjælpe mennesker i deres daglige udfordringer såvel fysisk som psykisk. Gennem mit virke som Terapeut erfarer jeg dagligt, hvor udviklende og helbredende det er, når kroppens fysiske blokeringer frigøres og det psykiske aspekt oftest på lige fod indrages i behandlingen.
Hjernen har oftest brug for samtalen, kroppen har brug for berøring og barnet i os har brug for at vi er respektfuldt og kærligt tilstede.

Faglig baggrund.
Oprindeligt er jeg uddannet i International Markedsføring samt Hollandsk sprog og litteratur og har gennem en årrække arbejdet som Projektleder i erhvervslivet.

Udover mine uddannelser i Amsterdam er jeg i Danmark uddannet hos Body SDS, er Autoriseret behandler samt lærer på Body SDS treårige uddannelse.

Jeg er også uddannet og certificeret i Omnitherapy (Psykoterapeutisk uddannelse), har den Sundhedsfaglige Grunduddanelse, er RAB registreret samt medlem af Dakobe.

Kh,

Janne