Åndedrætsterapi

Om behandlingen
I det moderne og oftest meget travle samfund vi lever i, bliver vi hver eneste dag udsat for mange nye indtryk. Mange af os lider af præstationsangst, stress, tankemylder og dette sammen med vores egne og andres høje forventninger giver ikke megen plads til ro og restitution. Der er derfor ikke noget at sige til, at vi oftest glemmer at trække vejret,  –  helt ned i maven!

Gennem Body SDS dybe Grundåndedræt kan vi lære at:

  • Frigøre spændinger
  • Skabe ro og kontakt til kroppen
  • Oprette balance i nervesystemet, det hormonelle system samt bedre balance og kontakt til de indre organer som mavesæk, lever, tarme og dermed hele fordøjelsessystemet
  • Øge gennemstrømningen i lymfesystemet
  • Hjælpe med at gen/skabe den følelsesmæssige balance og skabe et større ”indre rum”

Hvordan forløber en behandling ?
Du ligger påklædt på briksen under et blødt tæppe og sammen øver vi det dybe Grund åndedrag og arbejder os skridt for skridt ned i kroppen via berøring af din mave, skuldre, arme, hofter, ben og fødder. Det kan godt være at vi også får brug for at arbejde ” os op ad” og tage kontakt til din nakke, kæber og dit ansigt for at skabe kontakt og løsne eventuelle spændinger i netop disse områder.

Efter behandlingen 
Du vil oftest føle dig varm, rolig og have en rar tyngde fornemmelse i kroppen. Du kan mærke at du faktisk har en hel krop! Det er en god ide` at tage den lidt med ro efter din åndedrætsterapi.

Lidt nyttig information til dig : Overfladisk vs. Dyb vejrtrækning
Dårlig ryg, spændinger i nakke, skuldre, bryst og andre steder i kroppen påvirkes negativt, når vejrtrækningen er overfladisk. Omvendt hjælper dyb vejrtrækning med til at afspænde dine muskler.

Overfladisk vejrtrækning påvirker også dine indre organer. Så når vejret trækkes ned i bunden af maven masserer åndedrættet de indre organer som mavesæk, lever, mave, tarme og dermed hele fordøjelsessystemet. Når tarmene er anspændte kan de ikke udføre deres arbejde og maven bliver hård, oppustet, og der sker en ophobning af affaldsstoffer. Den dybe vejrtrækning afhjælper dette problem.