Body SDS behandling

Om behandlingen
Body Self Development System er et ambitiøst og anerkendt Dansk behandlingssystem udviklet gennem tre generationer – først af Hartung i 1940’erne, siden af sønnen Føli og senest af barnebarnet Valentino Andersen.

En Body SDS behandling er til dig, der har konkrete problematikker som fx.- træthed, sportsskader, stress, gigt, rygsmerter, nakkesmerter, hovedpine, inflammationer eller fordøjelsesproblemer men behandlingen rummer også et psykisk element. Body SDS arbejder nemlig med grundtanken om det hele menneske – vi mener, at der er en sammenhæng mellem det fysiske og det psykiske, og at traumer og følelsesmæssige belastninger kan sætte sig i kroppen.
Behandlingen er i allerhøjeste grad også relevant for dig, der ønsker at øge/vedligeholde dit velvære og styrke op omkring din sundhed og livskvalitet.

Når du får en Body SDS behandling undersøger vi altid årsager og sammenhænge på tværs af hele kroppen fremfor kun at symptombehandle !

Hvordan forløber en behandling?
Behandlingen indledes normalt med en kort samtale, hvor vi taler om eventuelle fokusområder eller problemstillinger du gerne vil arbejde med. Herefter får du rummet for dig selv, til at klæde dig af ind til dit undertøj ,og lægge dig godt til rette under et dejligt blødt tæppe. Herefter starter selve behandlingen som består af dybdegående massage, pulsering, ledbevægelser, zonetryk samt åndedræts terapi.
Denne unikke kombination af behandlings teknikker sætter først og fremmest gang i dit kredsløb og aktiverer en fantastisk gennemstrømning som gør det lettere at løsne spændinger i muskulaturen, inflammationer i sener samt hævelser omkring leddene og herigennem opnås en langt bedre blod- og lymfecirkulation.

Behandlingentager varer 60 min. inklusiv af – og påklædning samt eventuel samtale.

Efter din behandling:
De fleste vil opleve velvære, afspændthed og større frihed i åndedrættet samt i kroppen generelt. For at bevare denne tilstand, er det nødvendigt at bruge kroppen hensigtsmæssigt efter din behandling.

Under behandlingen løsnes spændinger, blokeringer og skævheder i kroppen, hvilket til tider kan medføre ømhed, lidt kvalme, svimmelhed og du kan føle dig mere sårbar. Dette er en naturlig proces, som kroppen gennemgår for at opnå balance.

Vi anbefaler, at du efter din behandling drikker rigeligt med vand for at støtte op om kroppens udrensning.

Vi mennesker vægter oftest Tanker og mentalt arbejde højt, følelser skal helst skal være under kontrol og kroppen er for mange blevet reduceret til et transportmiddel og et værktøj. Body SDS behandlingen vender op og ned på dette –  Her er kroppen vigtigst –  Den er udgangspunktet – Fundamentet.