Mere end bare en massage- eller træningsordning

En virksomhedsaftale med Institut C hjælper dine medarbejdere på vej til mere overskud og energi i hverdagen og styrker trivslen på arbejdspladsen. Min erfaring viser at en massage og/eller træningsordning resulterer i mindre sygefravær, samt medarbejdere der føler sig både anerkendt og værdsat. En firma ordning hos Institut C fokuserer på forebyggelse og afhjælpning af eventuelle skader og gener hos virksomhedens medarbejdere. Institut C tilbyder både træning og behandling på meget højt niveau.

Det er nemt for din virksomhed

Vi starter med at afholde et indledende møde, hvor vi taler om jeres behov omkring en given massage/trænings ordning samt eventuelle ønsker omkring finansiering af denne. Vi aftaler nærmere omkring introduktion af ordningen, behandlings/trænings dage og behandlingsrum. Institut C sørger for at virksomhedens medarbejdere præsenteres for ordningen. Der evalueres selvfølgelig løbende når ordningen er trådt i kraft.

Jeg tilbyder Trænings/ Massageordning i to forskellige løsninger

1. Kan udføres på jeres virksomhedsadresse. På jeres virksomhedsadresse indretter vi enten et fast rum eller sørger for en gang til gang ordning. Medarbejderene booker tid til en behandling via vores online-booking system. Til træningen opretter vi et ugentligt træninghold

2. Jeres medarbejdere booker tid via vores online-booking system. og behandlingen/træningen finder sted hos Institut C.

Uanset hvilken løsning I vælger, garanterer Institut C et minimum af administration for jeres virksomhed, så I kun skal koncentrere jer om den gavnlige effekt af vores ordning. Hvis i vælger at få behandling på virksomheden så sørger vi også her for et stemningsfuldt behandlingsrum til at fuldende den sundheds gavnlige oplevelse.

Betalingen kan foregå på 3 måder

1. Bruttolønsordning

Her betaler medarbejderen selv for sine behandlinger over sin bruttoløn. Medarbejderen ’sparer’ dermed sin skatteprocent, idet betalingen sker inden skatten beregnes

2. Delt finansiering
Med delt finansiering bestemmer virksomheden selv, hvordan beløbet pr. medarbejder og behandling skal fordeles mellem virksomheden og medarbejderne

100% personalegode
Som 100% personalegode er massageordningen indregnet i driftsregnskabet, hvilket er fradragsberettiget for virksomheden.

RING OG HØR NÆRMERE

Jeg tilbyder massage og Body-SDS behandlinger som firmaordning overalt i Svendborg og omegn inklusive Øerne. Du er meget velkommen til at ringe og få en uforpligtende samtale. Vi finder en løsning som passer til netop dit firma og personale.