Omniterapi

Om behandlingen
Omniterapi er en praktisk krop-psykoterapi metode udviklet gennem de sidste 10 år af Terapeut Omni Gal, Terapeut Ron Freud og Aut. Cand. Psych. Gilly Gall, som har mange års klinisk erfaring med holistisk psykologi og psykoterapi. Omni betyder hel og omniterapi er for det hele menneske.

Grundlaget for Omniterapy er, at der ikke findes negative følelser, som man må prøve at komme af med, eller positive følelser, som man må sigte efter. Inden for Omni terapi er negative følelser blot kvaliteter, som er kommet ud af balance. Som f.eks. styrke, som forvandlede sig til aggression, eller blidhed som blev forvandlet til svaghed.

Kombination af berøring og direkte arbejde med følelserne i kroppen kan skabe dybe og varige forandringer og udvikling. Som behandler forsøger jeg at erhverve mig dit unikke ”vejkort”, som vil gøre det muligt for mig at identificere dine kvaliteter, finde ud af, hvordan de kom ud af balance og nænsomt føre dig tilbage til din styrke og evner.

Hvordan forløber en behandling
Behandlingen indledes altid med en samtale hvor vi finder en specifik oplevelse, ny som gammel, der gentager sig i dit liv og som du gerne vil i kontakt med. Herved kan vi sammen undersøge hvilke følelser fysisk som psykisk  der melder sig i situationen.
Efter samtalen ligger du dig godt til rette på briksen og gennem berøring, massage , åndedræt og lyde kan vi prøve at finde ind til kilden af dine mønstre. Det kan være, at du fysisk mærker den udfordring eller følelse, som er forbundet med dit mønster og jeg kan hjælpe dig til at være ” samen med ” de fornemmelser og følelser, du oplever i kroppen. Forbindelsen og den øgede opmærksomhed til og på din krop vil hjælpe dig med at håndtere de ‘uønskede’ følelser og finde balance og styrke til at skabe en  forandring.

Efter din behandling
Du vil oftest føle dig lettet, måske lidt ” fortumlet ” og meget levende i kroppen. Du kan også føle dig meget træt og have brug for hvile. Vi anbefaler at drikke rigeligt med vand og tage den lidt med ro efter behandlingen.