Autoriseret Body SDS Behandler, RAB registreret samt medlem af Dakobe !

Kære Dig,

Jeg er nu både Autoriseret Body SDS behandler, RAB registreret samt medlem af Dakobe.

Som Autoriseret Body SDS behandler er jeg forpligtiget til løbende at videreuddanne mig indenfor Body SDS unikke behandlingsform. I 2021 vil jeg bl.a. videre uddanne mig indenfor : Skulder – Tendinitis samt kold skulder og meget mere spændende.

At være RAB Registreret ( Registreret Alternativ behandler ) & medlem af Dakobe – er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed og RAB er en beskyttet titel, der udtrykker kvalitet og sikkerhed for dig som klient, at jeg som din behandler, lever op til en række krav omhandlende bl.a uddannelse, etik og god klinisk praksis og at du nu har mulighed for at opnå tilskud til dine Body SDS behandlinger via din forsikring.

Ps. Det er endnu Ikke alle forsikringer yder tilskud til Body SDS Behandlinger.

Kærlige og stolte hilsner,

Janne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait